De Bob de Bot app

Kies voor nieuwe ervaringen met een persoonlijk activiteitenaanbod

Vergroot je netwerk

Ontdek leuke activiteiten, meld je aan en leer nieuwe mensen kennen met overeenkomende interesses!

Alleen wat jij leuk vindt

Met keuze uit ruim 60 interessecategorieën stel jij volledig jouw eigen activiteitenaanbod samen. Zo krijg je alleen de activiteiten te zien die ook écht bij je passen.

Contact met de buurt

Kom met behulp van het prikbord samen voor een kop koffie of een wandeling. Wat dacht je van het oprichten van je eigen kaartclub?

Blijf op de hoogte

Bij Bob de Bot begrijpen we dat actief en sociaal betrokken blijven de sleutel is tot een volwaardig leven. Daarom biedt ons platform een eenvoudig te gebruiken app die jou op de hoogte houdt van de aankomende evenementen, de leukste activiteiten, boeiende workshops en inspirerende bijeenkomsten. En dat allemaal gepersonaliseerd naar jouw interesses en voorkeuren!

Fitness, kunst en ambacht, tuinieren of gewoon een simpelweg met gelijkgestemden genieten van een kopje koffie. Met keuze uit ruim 60 interessecategorieën heeft Bob de Bot voor ieder wat wils.

Blijf in verbinding

Bob helpt jou bij het behalen van je persoonlijke doelen. Of je nu meer wilt bewegen, meer socialisatie of een nieuwe hobby zoekt. Maar dat is niet alles: Bob de Bot levert ook een unieke functionaliteit die ervoor zorgt dat je in verbinding blijft met de buurt. Stel met het prikbord op wijk- of buurtniveau vragen of plaats aanbiedingen en vergeet niet te reageren op andere gebruikers. Bob de Bot creëert een veilige en inclusieve ruimte voor 55-plussers om elkaar te ontmoeten en blijvende vriendschappen te vormen.

Zeg dag tegen isolatie en Hallo Bob tegen een opgewekt, actief en volwaardig leven. Meld je nu aan en ontdek hoe Bob de Bot jouw leven kan verrijken en jou betrekt bij de activiteiten waar je van houdt!

De voordelen van Bob de Bot

Persoonlijk

Bij het openen van de app begroet Bob je persoonlijk. Door jouw interesses te leren past Bob het aanbod aan zodat dit perfect bij jou aansluit.

Motiverend

Door middel van actieve vraagstelling en persoonlijke uitnodigingen motiveert Bob jou om deel te nemen aan de leukste activiteiten. Win daarnaast leuke extra’s door actief van de app gebruik te maken!

Verbindend

Een allemans vriend is hij zeker! Een echte ras-netwerker die jou helpt gelijkgestemde mensen te ontmoeten en in contact te blijven met jouw omgeving.

Laagdrempelig

De applicatie is in samenwerking met 55-plussers vormgegeven en getest. Het resultaat hiervan is een makkelijk te begrijpen omgeving die door iedereen te gebruiken is.

Gratis

We vinden het belangrijk dat iedereen in contact kan blijven met anderen. De applicatie is daarom voor iedereen gratis te gebruiken. Dit wordt ook niet gecompenseerd met irrelevante reclame.

Transparant

Altijd al afgevraagd waarom andere socials willekeurige berichten tonen? Bob toont alleen content op basis van de interesses die jij leuk vindt. Zo weet je precies waarom je iets te zien krijgt.

Meld je vandaag nog aan!

Vertrouwd door

Het oranje fonds logo
Het kpn mooiste contact fonds logo