Samen leuke dingen doen?

Ga gratis mee naar Oranje!

Vertrouwd door

Hallo, ik ben Bob de Bot!

Ik nodig je uit voor activiteiten in de buurt.

Ik ga GRATIS een persoonlijk gesprek met je aan via sms. Ik leer je voorkeuren kennen, nodig je uit voor leuke activiteiten en geef je onafhankelijke informatie. 

De voordelen van Bob de Bot

Ik nodig je uit

Ik nodig je uit voor activiteiten die jij leuk vindt! Houd je van fietsen, kaarten, koken of knutselen? Ik vraag wat je leuk vindt en of je deel wilt nemen aan een activiteit. Je hoeft alleen maar ja te antwoorden en ik regel de rest!

Bob de Bot is gratis

Bob de Bot is gratis als het versturen van sms’jes binnen je mobiele bundel valt. Voor je gemeente, verenigingen en welzijnszorg is het geweldig dat ze je gericht kunnen informeren!

Bob de Bot is sociaal

Iedereen wil graag contact met anderen, maar niet iedereen is even mobiel of heeft vrienden in de buurt. Daarom nodigt Bob je uit om deel te nemen aan activiteiten in je eigen omgeving!

Ga je mee naar de voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland?

Ben jij 55+? Het KPN Mooiste Contact Fonds heeft 100 kaarten voor de wedstrijd Nederland-Duitsland vrijgegeven. Je wordt met een touringcar opgehaald en terug gebracht. Jouw stoel is speciaal voor jou gereserveerd.

Wil jij kans maken om op 29 maart bij deze wedstrijd te zijn? Meld je dan nu aan voor Bob de Bot via het onderstaande formulier!

Hoe werkt het?

SMS ‘Hallo Bob’ naar 06 13 78 47 88

Door ‘Hallo Bob’ te sms’en naar 06 13 78 47 88 word je automatisch aangemeld voor de berichtenservice.

Beantwoord mijn berichten met ‘ja’ of ‘nee’

Ik zal je een aantal vragen stellen die je met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden. Zo leer ik jouw interesses kennen!

Ik nodig je uit!

Door jouw interesses te leren kennen kan ik je uitnodigen voor activiteiten in jouw buurt.

Deze gemeenten doen al mee

Applicaties die de wereld een stukje beter maken 

Er is nog zoveel ruimte om technologie zo in te zetten dat mensen prettiger kunnen leven. Daar maken wij ons sterk voor!