Samen leuke dingen doen?

Meld jouw organisatie nu aan!

Hallo, ik ben Bob de Bot!

Ik stuur berichten waar gebruikers wat aan hebben.

Bob de Bot gaat het persoonlijk gesprek aan met kwetsbare groepen via SMS. Bob leert wat zij interessant vinden, wat ze nodig hebben en geeft onafhankelijke informatie en advies. Het gevolg? Uw activiteiten worden drukker bezocht, buurthuizen en verenigingen krijgen meer bezoekers en leden!

De voordelen van Bob de Bot

Bob de Bot is persoonlijk

Bob de leert de voorkeuren van de gebruiker kennen en stuurt op basis hiervan persoonlijke berichten waar zij geïnteresseerd in zijn.

Bob de Bot is gratis

Bob de Bot is gratis als het versturen van SMS-jes binnen je mobiele bundel valt. Voor je gemeente, verenigingen en welzijnszorg is het geweldig dat ze je gericht kunnen informeren!

Bob de Bot is sociaal

Iedereen wil graag contact met anderen, maar niet iedereen is even mobiel of heeft vrienden in de buurt. Hoe fijn is het dan dat Bob je uitnodigt om deel te nemen aan activiteiten in de buurt?

Hoe werkt het?

SMS ‘Hallo Bob’ naar 06 13 78 47 88

Door Hallo Bob de sms’en wordt de gebruiker automatisch aangemeld voor de berichtenservice

 

Beantwoord Bob’s berichten met ‘ja’ of ‘nee’

Bob de Bot zal de gebruiker een aantal vragen stellen die men met ‘ja’ en ‘nee’ kunnen beantwoorden. Zo leert Bob de Bot hun interesses kennen!

 

Bob de Bot nodigt je uit!

Door de interesses van de gebruiker te leren kennen kan Bob de Bot specifieke uitnodigingen voor activiteiten sturen.

Waarom Bob de Bot belangrijk is

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Vaak gebeurt dit na een impactvolle verandering in iemands leven. Denk aan het pentioen, een verhuizing of het overlijden van een partner. Bob de Bot nodigt je uit voor activiteiten waar jouw gebruikers interesse in hebben, zo leren zij nieuwe menesn kennen en wordt eenzaamheid vermeden. 

Bob de Bot in het nieuws.

weMaron wint Publieksprijs MKB Innovatie Top 100

De Innovatie Top 100 van KVK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Innovatieve MKB ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de Innovatie Top 100. Dit jaar mag weMaron zich publiekswinnaar noemen van deze prachtige lijst!

Rijk van Nijmegen: Chatbot ‘Bob de Bot’ maakt lokale informatie beschikbaar dankzij steun van de provincie Gelderland

Met steun van provincie Gelderland gaan RvN@, gemeente Beuningen en maatschappelijke organisaties samenwerken met weMaron om de chatbot ‘Bob de Bot’ te lanceren. Daartoe ondertekenen de partijen maandag 2 juli het ‘Groeiboekje’ van Bob de Bot. Vanaf dit najaar krijgen...

Gelderlander: Bob de Bot houdt pa of ma wel in de gaten

Beunings paar wint wedstrijd provincie met innovatieve telefoonapp! Haar moeder woont dichtbij, maar Maruschka Hendrikx en haar man Ronny kunnen er niet altijd zijn. Met hun nieuwe app kunnen ze toch een oogje in het zeil houden. Net als ieder ander met een moeder of...

Vertrouwt door

Applicaties die de wereld een stukje beter maken 

Er is nog zoveel ruimte om technologie zo in te zetten dat mensen prettiger kunnen leven. Daar maken wij ons sterk voor!