Samen leuke dingen doen?

Wat vind jij leuk?

Hallo, ik ben Bob de Bot!

Ik nodig jou uit voor activiteiten in de buurt.

Ik ga GRATIS een persoonlijk gesprek met je aan via SMS. Ik leer je voorkeuren kennen, nodig je uit voor leuke activiteiten en geef je onafhankelijke informatie. Daarmee maak ik van Nederland een echte all-inclusive maatschapij!

De voordelen van Bob de Bot

Ik nodig je uit

Ik nodig jou uit voor activiteiten die jij leuk vindt! Houd je van fietsen, kaarten, koken of knutselen? Ik vraag wat je leuk vindt en of je deel wilt nemen aan een activiteit. Je hoeft alleen maar ja te antwoorden en ik regel de rest!

Bob de Bot is gratis

Bob de Bot is gratis als het versturen van SMS-jes binnen je mobiele bundel valt. Voor je gemeente, verenigingen en welzijnszorg is het geweldig dat ze je gericht kunnen informeren!

Bob de Bot is sociaal

Iedereen wil graag contact met anderen, maar niet iedereen is even mobiel of heeft vrienden in de buurt. Hoe fijn is het dan dat Bob je uitnodigt om deel te nemen aan activiteiten in de buurt?

Hoe werkt het?

SMS ‘Hallo Bob’ naar 06 13 78 47 88

Door Hallo Bob de sms’en naar 06 13 78 47 88 wordt u automatisch aangemeld voor de berichtenservice.

Beantwoord Bob’s berichten met ‘ja’ of ‘nee’

Bob de bot zal je een aantal vragen stellen die u met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden. Zo leert Bob de Bot jouw interesses kennen!

Bob nodigt je uit!

Door jouw interesses te leren kennen kan Bob de Bot je uitnodigen voor activiteiten in jouw buurt.

Meld jezelf aan of nodig een bekende uit: 

Bob de Bot stuurt dan eenmalig een bericht

Bob de Bot is op dit moment actief in gemeente Beuningen en gemeente Heusden. Woon jij in een andere gemeente? Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst, je krijgt dan een bericht als jouw gemeente ook actief is! Bob de Bot uitproberen? Maak een account aan met de volgende postcode: 6642. Je kunt dan zien welke berichten er zoal worden verstuurd. Heb je genoeg gezien? SMS dan ‘STOP’, Bob zal je dan niet meer lastig vallen.