Effectief & efficiënt jouw gewenste doelgroep bereiken

 

Bereik de waardevolle doelgroep 55+

Terwijl de populatie steeds ouder wordt, vertegenwoordigt de 55+ groep een aanzienlijk deel van de consumentenmarkt. Veel organisaties hebben moeite met het effectief bereiken en betrekken van deze doelgroep. Dat is waar Bob de Bot van pas komt. Ons platform is gevormd naar de unieke behoeften en interesses van de 55-plussers.

Bob de Bot is een makkelijk te gebruiken applicatie die specifiek voor de leeftijdsgroep 55+ ontworpen is. Het levert gepersonaliseerde suggesties voor activiteiten gebaseerd op opgegeven interesses en houdt de gebruiker in verbinding met de buurt. Bob de Bot is het perfecte platform dat jou helpt bij het bereiken van jouw doelgroep. Op een makkelijke en passende manier kunnen 55-plussers lokale evenementen en activiteiten ontdekken en bijwonen. Of je nu een cultureel festival organiseert, herhalende activiteiten, of een yogaklas aanbiedt, Bob de Bob de Bot helpt jou bij het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment.

Gerichte targeting

Door het unieke algoritme van Bob de Bot is de gewenste doelgroep op basis van interesses zeer gericht en effectief te bereiken. Bob biedt een hoog betrokken en ontvankelijk publiek dat openstaat voor de leukste activiteiten en nieuwe ervaringen. Vrij van irrelevante reclame krijgt jouw aanbod gegarandeerd de volledige aandacht!

Direct traffic

Via de applicatie hebben gebruikers de mogelijkheid direct tickets voor de activiteit of het evenement aan te schaffen. Met één druk op de knop worden ze doorverwezen naar de betaalpagina van de organisatie. Hiermee wordt de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie verhoogd en heb jij direct inzicht in het resultaat.

Digitaal én digibeet

Met Bob de Bot zijn zowel digitale als digibete 55-plussers te bereiken. Een bericht hoef je maar één keer in de unieke invoer-interface van Bob te schrijven. Het systeem promoot het bericht vervolgens automatisch via zowel SMS als applicatie. Zo kun je ook de 55-plussers bereiken die niet in het bezit van een smartphone zijn.

Gebruikers hebben keus uit ruim 60 interessecategorieën en stellen daarmee een eigen interesseprofiel samen. Hierdoor krijgen deze alleen de activiteiten te zien die op hun interesses aansluiten.

 

Verkrijg een uitgebreide omschrijving door op de activiteit te klikken.

Met de knop opslaan is de activiteit later weer eenvoudig terug te vinden.

Via de knop ‘aanmelden‘ kunnen gebruikers direct kaarten bestellen of een plek reserveren.

We zijn nog in ontwikkeling, help jij mee?

De Bob de Bot applicatie is momenteel nog volop in ontwikkeling. Dit doen wij samen met 55-plussers, het Oranje Fonds en KPN Mooiste Contact Fonds. Voor de verdere ontwikkeling van de applicatie gaan wij graag een samenwerking met verschillende organisaties aan. Hierdoor kunnen we garanderen dat de applicatie niet alleen op de 55-plusser aansluit, maar ook voldoet aan de wensen en behoeften van organisaties.

Optie 1

Deelname aan de pilot

Wij zijn op zoek naar organisaties die mee willen denken aan de invulling van de ‘organisatie-kant’ van de applicatie. Hoe zorgen we er samen bijvoorbeeld voor dat evenementen en activiteiten zo eenvoudig en snel mogelijk in te voeren zijn? Je levert de activiteitenagenda van jouw organisatie en gedurende de pilot zullen we een aantal keer overleggen hoe het systeem functioneert en waar verbeterpunten liggen. Deelnemers aan de pilot kunnen tijdens en na de pilot rekenen op voordelen en een voorrangspositie ten opzichte van andere organisaties.

Optie 2

Aanleveren van activiteiten

Graag het systeem uitproberen maar niet deelnemen aan de pilot? Door jouw activiteitenagenda te delen, kunnen gebruikers van Bob de Bot genieten van een verscheidenheid aan relevante content. Dit jaar is het publiceren van evenementen en activiteiten nog volledig kosteloos!

Vertrouwt door

Het oranje fonds logo
Het kpn mooiste contact fonds logo